Organisasjonen setter fokus på situasjoner der alkohol utgjør en særlig risiko eller kan være til ulempe for andre.
De jobber for at flest mulig skal bruke alkovett. Det er å tenke gjennom om man skal drikke og hvor mye man skal drikke i ulike situasjoner.
https://avogtil.no/avogtil.no/
Drikkekultur
På Spildegarden har me siden 2006 jobba for å være eit godt alkoholfritt alternativ til god mat.
Drikken skal være med å heve eit godt måltid.
Det samme ynskje me med våre sidre - bruk av alkoholhaldig drikk skal handle om smak, farge, lukt og kva mat det passer til.
Med våre Spildeprodukter ynskje me å skape gode kulinariske opplevingar til einkvar anledning med eller utan alkohol.
Som siderprodusent føler me eit etisk ansvar for ei ansvarleg alkoholbruk og er lovpålagt å opplyse om potensielle skader ved bruk av alkoholhaldige produkter.
Viser til: https://helsedirektoratet.no/publikasjoner/alkohol-i-kroppen og https://www.fhi.no/ml/alkohol/fakta-om-virkninger-av-alkohol-pa-sentralnervesystemet-og-kroppen-forovrig/
Me ynskje å påverke til ein ansvarlig og god drikkekultur med gode opplevingar til rett tid.