SERVERING

Åpningstider

 

Gardsrestaurant

Kun ope for gruppetinging på haust og vinter

Bordreservasjon:
971 19 212 / 915 59 879
jane@spildegarden.no

Me tar gruppetinging (min.10 pers) for sideroppleving med lunsj eller middag på kveldstid.
Minimum 5 pers for opplevingar uten mat eller lett servering.
 
Foto: Visit Hardangerfjord
Foto: Visit Hardangerfjord
FalkeblikkAS%20-%2020210811%20HANEN%20-%20Spildegarden%20D850_0002
Foto: Falkeblikk - HANEN
IMG_2761
Foto: Jane Larsen
_DSC0414
Foto: Helena Spilde Vaksdal
FalkeblikkAS%20-%2020210811%20HANEN%20-%20Spildegarden%20D850_0396
Foto: Falkeblikk - HANEN
Bl%C3%A5skjell%203
Foto: Visit Hardangerfjord

Eldhuset Gardsrestaurant

FalkeblikkAS%20-%2020210811%20HANEN%20-%20Spildegarden%20D850_0441

 frå jord til bord 


Tradisjonsmat med ein Spilde vri laga frå botnen, på lokale råvarer i harmoni med naturen.
Me hauster i naturen og har vår eigen kjøkkenhage som kokken hauster direkte frå.
 
Sumarstid har me uteservering på tunet


Sideropplevingar

 


SIDEROPPLEVING MED NOKO ATTÅT

Pris: 490,- inkl. Historieforteljing, 3 smakinger og lokale råvarer
Ved etterspurnad frå grupper over 5 pers 
Fast: Laurdag kl: 16.30 ( frå 01.05 ) 
Man - laur kl: 16.30 ( frå  22.6 )


SIDEROPPLEVING MED SPEKE & OSTEPLANKE

870,- inkl. Historieforteljing, speke og osteplanke og 3 smakinger
Ved etterspurnad frå grupper over 5 pers


SIDEROPPLEVING MED 3 RETTERS LUNSJ 

Pris: 1050,- inkl. Historieforteljing, mat og drikkepakke
Ved etterspurnad frå grupper over 10 pers


SIDEROPPLEVING MED 4 RETTERS MIDDAG:  

Pris: 1590,- inkl. Historieforteljing, mat og drikkepakke
Ved etterspurnad frå grupper over 10 pers

Våre Sideropplevingar kan tingast for grupper heile året.

 

FalkeblikkAS%20-%2020210811%20HANEN%20-%20Spildegarden%20D850_9776